Fietstocht 2022: Gratis verblijf bij Geneviève

15-16-17 september, Cabanès: Gratis verblijf bij Geneviève en Jean Bru op hun hoevecamping

Vrijdag in de late namiddag keerde ik terug van het Monastère dorjé pamo vrouwenklooster in En Baut en wilde ik aan Geneviève melden dat ik nog graag een derde nacht wilde blijven op haar kampeerterrein. Ik heb nl. met de zusters afgesproken dat ik morgen een dagje appelen kom helpen rapen om de goede exemplaren die nog voor een lekkere compote kunnen dienen eruit te triëren.

Image
Geneviève

Toen ik haar vroeg hoeveel mijn schuld was voor drie nachten en of ik cash of met kaart kon betalen, schonk Geneviève me heel het verblijf gratis. Naar eigen zeggen omdat ze zelf niet meer in staat is om te gaan fietsen voor een goed doel. Hartelijk dank, Geneviève en Jean, ik maak het corresponderende bedrag over aan het Tashi Lhunpo klooster.

Geneviève heeft ook twee chambres d’hôtes kamers met eigen badkamer aan heel redelijke prijzen. Samen goed voor acht bedden. Meer info: 0033 5 63 42 04 01.

Daarna gaf Geneviève me nog een boeiende rondleiding in de geitenmelkerij die zij en haar echtgenoot Jean opstartten en die ze nu hebben overgelaten aan hun twee zonen. Hierover maak ik nog een apart bericht.

#lievemensen #fijneontmoetingen #cyclingfortibet

Tijdschrift de wereldfietser en vakantiefietser - De Wereldfietser - International Campaign for Tibet Europe - Freedom for Tibet - Campaign for Tibet - International Campaign for Tibet Deutschland e.V. - Lights on Tibet - TibetNews - Free Tibet - Tibetan Community in Belgium - Reach Out for a Cause