Fietstocht 2022: Piratenfeest

Zaterdag 24 sept: piratenfeest in Lapalme

Toen ik zaterdag tijdens mijn rit van Sigean naar Perpignan Lapalme bereikte had ik zin in een koffietje, maar in het dorp was niet veel beweging meer. Een eind verderop passeerde ik een terras dat geopend leek. Ik stopte, maar het bleek om voorbereidingen voor een een privé party te gaan.

Image
Piratenfeest
Image
Piratenfeest1

Een hartelijke jonge vrouw bood me meteen iets te drinken aan. Ze waren een piratenparty aan het klaarzetten ter gelegenheid van de tweede verjaardag van haar dochtertje. Toen ze vernam waarvoor ik fietste vroeg ze een aantal flyers om aan de gasten mee te geven.

De pizza-oven was nog aan het opwarmen. Ik bleef er even kletsen, en tegen dat ik wilde verder fietsen was de oven op temperatuur en kreeg ik nog twee spieën verse pizza aangeboden.

Wat een gastvrije mensen.

Merci beaucoup!

#cyclingfortibet #lievemensen #fijneontmoetingen

Tijdschrift de wereldfietser en vakantiefietser - De Wereldfietser - International Campaign for Tibet Europe - Freedom for Tibet - Campaign for Tibet - International Campaign for Tibet Deutschland e.V. - Lights on Tibet - TibetNews - Free Tibet - Tibetan Community in Belgium - Reach Out for a Cause