Fietstocht 2023: Gratis verblijf bij Sylvette

19 mei: gratis verblijf op Sylvette's camping Le Secouray
Ik kwam rond vier uur aan op de camping in de boerderij van Sylvette en haar man. Sylvette vertelde me waar ik mijn tent kon opzetten. Ik vroeg haar of ik me niet hoefde te registreren, maar dat was niet nodig. Toen vroeg ik haar hoeveel ik haar schuldig was, en ze antwoordde dat ik haar niets schuldig was. Ik kijk haar aan met twee grote vraagtekens in mijn ogen, en ze zei dat ze nu ouder werden en hun bedrijf vertraagden. Ze vinden het leuk om mensen een fijne en rustige tijd in de natuur te bezorgen.

Ik bedankte hier heel erg voor de gratis nacht en vertelde haar dat ik het equivalente bedrag zal doneren aan Tashi Lhunpo in Bylakuppe, het klooster van de Panchen Lama die bijna 30 jaar geleden op vijfjarige leeftijd door de Chinezen werd ontvoerd. Sylvette wist van de ontvoering van de jongen en dat sinds 1995 niemand meer iets van hem heeft gehoord.

Heel erg bedankt Sylvette!

China verwoest de Tibetaanse cultuur en traditie in Tibet. Om de Tibetanen in ballingschap te helpen hun cultuur en religie te behouden, die China in Tibet aan het vernietigen is, fiets ik om geld in te zamelen voor het Tashi Lhunpo klooster in Bylakuppe. Giften zijn welkom op de donatiepagina van https://www.reachoutforacause.org/ik-help of via een gewone bankoverschrijving op rek nr BE63 8918 7405 7108 van Reach Out NGO met 'Tibet' als communicatie.

Dank - Thuk ye she

Alle #cyclingfortibet etappes tot vandaag: https://www.komoot.nl/.../-cycling-for-tibet-summer-2022

#CostaBlanca #cyclingforTibet #KeepTibetCultureAlive #reachoutforTibet #humanrightsforall #SaveTibet #FreeTibet

Klik op een van onderstaande links voor meer info: 
International Campaign for Tibet Europe - Freedom for Tibet - Campaign for Tibet - International Campaign for Tibet Deutschland e.V. - Lights on Tibet - TibetNews - Free Tibet - Tibetan Community in Belgium - Reach Out for a Cause