Fietstocht 2022: Gulle gift van Hubert

Dinsdag 27 sept: Bedankt Hubert!

Maandag toen ik zat de wachten aan de receptie van Camping Les Oliviers in Le Boulou had ik kennis gemaakt met Hubert Bonjé en zijn echtgenote uit Oostende. Ik dacht eerst dat zij Duitsers waren en brabbelde wat in mijn minst slechte Duits.

Image
Hubert

Pas later toen ik hun standplaats passeerde merkte ik dat hun camper een Belgische nummerplaat had en uit Oostende kwam. Huberts echtgenote is van Duitse komaf, vandaar.

Toen ik dinsdagochtend vertrok maakte Hubert zich net klaar voor een tocht met zijn mountainbike. Ik gaf hem een flyertje om in contact te blijven, en er volgde prompt een gift.

Ik wou dat ik iedere ochtend zo iemand tegenkwam. Dat is meteen een heel goed begin van de dag.

Bedankt Hubert!

Je kunt mijn lange fietstocht voor het Tashi Lhunpo klooster in Bylakuppe, Indië steunen via https://www.reachoutforacause.org/ik-help of via een gewone bankoverschrijving op rek nr BE63 8918 7405 7108 van Reach Out vzw met vermelding 'Tibet'

Dank - Thuk ye she

#eurovelo8 #eurovelo81 #mediterranean #cyclingforTibet #KeepTibetCultureAlive #reachoutforTibet #humanrightsforall #SaveTibet #FreeTibet

Klik op een van onderstaande links voor meer info: 
International Campaign for Tibet Europe - Freedom for Tibet - Campaign for Tibet - International Campaign for Tibet Deutschland e.V. - Lights on Tibet - TibetNews - Free Tibet - Tibetan Community in Belgium - Reach Out for a Cause