Gratis overnachting op camping van Crézancy-en-Sancerre

Vrijdag 26 aug: Gratis overnachting in camping municipal van Crézancy-en-Sancerre

Kort nadat ik op de camping municipal crézancy-en-sancerre gearriveerd was, kwam Nathalie van de receptie het terrein opgereden. Toen ze vernam dat ik fiets voor een Tibetaans project, schonk ze me de overnachting gratis. Hartelijk dank, dat bedrag maak ik over aan het Tashi Lhunpo klooster.

We praatten nog wat na over de Tibet problematiek en Nathalie zei me dat ze het ook verschrikkelijk vindt dat in China nog honden worden gegeten en daarbovenop ook nog eens wreedaardig behandeld. Ze zei dat 21 juni in China een feestdag is waarop veel honden geslacht worden 😢

Nathalie nam ook twee flyertjes om op te hangen in de camping en in het gemeentehuis! En ze zou de flyer delen op Facebook.

Waarvoor nogmaals dank!

En ‘s ochtends voordat ik vertrok kreeg ik nog een zakje campingtomaten toegestoken voor onderweg.

Derde keer dank!

#toffeontmoetingen #lievemensen #cyclingforTibet #KeepTibetCultureAlive #reachoutforTibet  humanrightsforall  #SaveTibet #FreeTibet