Fietstocht 2022: Nagarjuna Alicante

Woensdag 2 nov: Nagarjuna centrum in El Campello

Directeur Jessica Pastor verwelkomde me iets na zessen in Nagarjuna Alicante. Sinds de coronapandemie is het centrum echter niet meer in Alicante gevestigd. Toen de activiteiten geruime tijd niet mochten doorgaan en de inkomsten opdroogden, was de huur in Alicante te hoog. In 2022 verhuisde het centrum naar het goedkopere El Campello, 15 km ten noorden van Alicante. De inrichting is nog niet helemaal voltooid. Het rook er nog naar ‘juist geverfd’ en er stonden nog onuitgepakte verhuisdozen.

Image
El Campello

Om 19u begon er een Chenrezig praktijk voorgezeten door vrijwilliger Jaime. Om 20u startte een meditatie begeleid door coördinator Jorge.

Nagarjuna Alicante heeft een gevarieerd aanbod, gaande van een erg informeel wekelijks ‘Dharma café’, tijdens hetwelk je vragen kunt stellen aan de inwonende lama Ven. Fabio Poza, een cursus mindfulnesses, devotionele praktijken, lessen Boeddhistische filosofie voor beginners en gevorderden en wekelijks een begeleide meditatie. Sommige activiteiten zijn ook online te volgen.

Dank voor jullie gastvrijheid Jessica, Jorge en Jaime!

Alle foto's in één oogopslag

Nagarjuna Alicante is gevestigd in Calle Ruprto Chapí, 9, El Campello, Alicante.

Meer info: https://budismoalicante.com/

Alle #cyclingfortibet etappes tot vandaag: https://www.komoot.nl/.../-cycling-for-tibet-summer-2022

#CostaBlanca #cyclingforTibet #KeepTibetCultureAlive #reachoutforTibet #humanrightsforall #SaveTibet #FreeTibet

Klik op een van onderstaande links voor meer info: 
International Campaign for Tibet Europe - Freedom for Tibet - Campaign for Tibet - International Campaign for Tibet Deutschland e.V. - Lights on Tibet - TibetNews - Free Tibet - Tibetan Community in Belgium - Reach Out for a Cause